Usluga

3D Vizuelizacija enterijera

Unutrašnji render zahteva duboko razumevanje vizuelne komunikacije. 

Usluga: 3D Vizuelizacija Enterijera

Servis 3D vizuelizacije enterijera podrazumeva dizajniranje enterijera ili izradu prikaza već osmišljenog dizajna, koji dobijamo od klijenta. U pitanju mogu biti enterijeri stambenih, javnih i komercijalnih prostora različitih namena. Osim prikaza dizajna novoplaniranih objekata, u okviru ovog servisa dobijate i   prikaze stanja „pre i posle“, za prostore koji se renoviraju.


Zašto odabrati uslugu 3D Vizuelizacije Enterijera?

Kroz detaljne prikaze otkrivamo sav potencijal budućeg prostora, bez obzira na njegovu veličinu i namenu. Vizuelizacija je odličan način za ispitivanje svih prednosti, ali i mana koje jedan prostor donosi sa sobom. Ukoliko imate dilemu oko izbora stila uređenja ili funkcionalnosti rešenja, na ovaj način upoređujete više svojih ideja i odlučiti se za najbolju od njih. Temeljnom analizom i sagledavanjem svih potencijala i ograničenja, garantujete sebi donošenje najbolje odluke, pre kretanja u investiranje i realizaciju. 

Na tržištu, na kome je potrebno investirati i prodati objekat, vizuelizacija unutrašnjeg prostora donosi dodatnu vrednost. Ljudi lakše kupuju prostor koji u potpunosti mogu da zamisle i razumeju. Kroz ovaj servis, ne kreiramo samo planirani izgled, već i atmosferu, koju će budući kupac poželeti da iskusi i priušti sebi. Poznato je da se prvenstveno kupuju iskustvo i životni stil, a tek onda proizvod.

U ovome leži vrednost koju pružamo kroz Servis 3D Vizuelizacije Enterijera. Oživljavamo prostore, koji tek treba da nastanu. Komuniciramo arhitekturu kroz kvalitet, estetiku i iskustvo korisnika.

setla-render-web-75

Koje vrste enterijera vizuelizujemo u 3D?

Prostori koji mogu biti predmet unutrašnje vizualizacije su mnogobrojni:

• Stambeni prostori – loftovi, penthousi, apartmani, otvorene terase...
• Javni objekti – muzeji, galerije, izložbeni i konferencijski prostori...
• Komercijalni prostori – tržni centri, sajamski prostori, koorporativni i kancelarijski..
• Ugostiteljski i turistički objekti – restorani, lobiji, barovi, spa & wellness centri sa          svim svojim sadržajima
• Različite tipologije poput javnih garažnih prostora, proizvodnih hala i drugih         industrijskih objekata...


Ukoliko je Vaš projektni program specifičan i ne pronalazite ga u ovim kategorijama,  budite slobodni da nam se obratite.

 

setla-render-web-56

kliknuti na sliku za uvećanje

setla-render-web-12

Različite opcije 3D Vizuelizacije Enterijera

Kroz svoje kompetence i iskustvo, na polju arhitektonskog projektovanja i izrade 3D vizuelizacije enterijera, odgovaramo na svaku viziju prostora, sve do najsitnijih detalja i unapređujemo je svojim sugestijama. 

Naš Dizajn

Možete nam prepustiti kompletan dizajn, koji podrazumeva pronalaženje najboljeg funkcionalnog i estetskog rešenja. Proces dizajna enterijera podrazumeva odabir materijala, palete boja, komadnog nameštaja i detalja prostora. Ukoliko postoji potreba, dizajniramo različite elemente – nameštaj, rasvetu i dekoraciju. 

Vaš Dizajn – Naša Realizacija

Ukoliko ste sigurni u ono što hoćete i imate zaokruženu ideju o organizaciji prostora, stilu uređenja, materijalima, bojama, nameštaju, opremi i detaljima, na raspolaganju smo Vam da tu ideju dovedemo do kraja, materijalizujemo je i pretvorimo u trodimenzionalnu sliku.

Prikaz prostora pre i posle renoviranja

Još jedna vrsta usluge unutar Servisa za 3D Vizuelizaciju Enterijera jeste i prikazivanje prostora pre i posle renoviranja. Poređenjem zatečenog stanja i uočenih potencijala prostora, koji će uslediti nakon planiranih intervencija, klijent na najbolji mogući način spoznaje razmere planiranih promena i u potpunosti shvata vrednost investicije.

U okviru ove usluge, možete  razmišljati u više pravaca i ispitivati različite mogućnosti organizacije i dizajniranja prostora. Testiranje potpuno različitih stilova ili suptilne promene u planiranom prostoru, poput različitih paleta boja. Dizajn koji nam prepuštate ili usmeravanje u pravcu koji ste zamislili.

setla-render-web-65

Načini primene 3D Vizuelizacije Enterijera

Kroz korišćenje najsavremenije tehnologije i komjuterskih softwera stvaramo slike željenog prostora, koje možete koristiti kao promotivni materijal za buduću prodaju. One svoje mesto mogu pronaći na portalima, u štampanim magazinima, na bilbordima i drugim vrstama promotivnog materijala. 


Šta klijent dobija?

Kroz ovakav pristup ispitujete mogućnosti prostora i mnogo bolje sagledavate njegove prednosti, ali i ograničenja. Sasvim je sigurno da ćete se 3D Vizuelizacijom Enterijera izdvojiti na tržištu, jer Vaš proizvod postaje realan i blizak kupcu. On komunicira i moguće ga je u potpunosti razumeti i doživeti.

setla-render-web-03

Zainteresovani ste za rad sa nama?

footer-logo

SETLA Studio

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Serbia

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

+381 63 11 88 123

+381 63 11 88 123