Usluga

Usluga

3D Animacija i VFX

3D Animacija

Animiramo prostore i proizvode kako bih klijentu omogućili najbolji vid prezentacije.

Usluga: 3D Animacija

Usluga 3D animacije predstavlja korak dalje u kreiranju utiska o nekom proizvodu ili stvaranju iskustva boravka u određenom prostoru. Kao takva, ona je idealan izbor za Vašu marketinšku strategiju.

Kroz ovaj proces, 3D renderi proizvoda i prostora oživljavaju, pojačavaju ih pokreti, efekti, igra svetlosti i senke. Scena se režira na način koji zamislite, bez ikakvih ograničenja. Doživljaj postaje mnogo konkretniji. Razvoj tehnologije i veština 3D umetnika u potpunosti brišu razlike između stvarnog sveta i onog koji se kompjuterski generiše.

Zašto izabrati 3D Animaciju?

Na tržištu, cilj je prodaja ideje investitoru. 

Arhitekte često predstavljaju ideje klijentima koji ne razumeju tehničke crteže, niti skice. Prilikom prezentacije projekta, potrebno je podstaći njihovu maštu i pokrenuti emocije. Odvesti ih na to mesto, koje će doživeti kao realno. Dokazano je da ljudi odluke često donose vođeni emocijama, a ne intelektom. 

Na scenu stupa moć 3D animacije. 

Objekat će biti modelovan u potpunosti, ali će kroz animaciju dobiti karakter i postati blizak klijentu. Kada razume ideju i oseti atmosferu prostora, biće spreman da investira.


U koje svrhe možete koristiti 3D Animaciju?

Kada je u pitanju upotreba 3D animacije, granice ne postoje. Pomoću nje, svaki svoj projekat ili proizvod prezentujete na najbolji mogući način, komunicirajući poruku koju želite. 

Između ostalog, moguće je:

• predstaviti proizvode svih tipova i veličina u uslovima koji zamenjuju studijske ili ih implementirati u bilo koje realno ili zamišljeno okruženje
• šetati kroz objekte i velike prostorne komplekse svih vrsta

3D Animacija Proizvoda

Proizvod koji smo prethodno modelovali, do najsitnijih detalja, a zatim slojevima materijala i tekstura, učinili realnim, kroz 3D animaciju dostiže potpuni efekat i pokazuje budućem korisniku sve svoje karakteristike.

Moguće je prikazati kako se neki složeni sistemi i mašine rasklapaju i sastavljaju, kako bi njihovo funkcionisanje u potpunosti bilo shvaćeno. 

Ukoliko radite na razvijanju i poboljšanju performansi novog proizvoda, animacijom možete obrazložiti svoj dizajnerski koncept i put dolaženja do finalnog rešenja.

Želite da predstavite nove modele rasvete? 3D animacijom možete prikazati različite režime rada i sve efekte koje imaju na različite prostore u kojima se nalaze. Tehnologija omogućava da ih testiramo u realnim prostorima, snimljenim kamerom, sa stvarnim akterima.

Polje primene 3D animacije u oblasti prezentacije novih ili već postojećih proizvoda i tehnologija je beskrajno, na Vama je samo da zamislite iskustvo koje želite da zajedno stvorimo.


3D Animacija Prostora

U domenu animiranja enterijera i eksterijera nema granica.

Ovo će pomoći budućem investitoru da razume sve pojedinosti objekta. Za razliku od apstraktnih arhitektonskih planova, koji mu ništa ne znače, kroz animaciju u potpunosti može iskusiti organizaciju i izgled budućeg prostora, ali i atmosferu i iskustvo koje kupuje.


Prikaz okruženja i eksterijera objekta

Kamera može krenuti od prikaza eksterijera, kako bi se doživelo šire okruženje. Na taj način, investitor sagledava sve sadržaje koji su u okruženju, ali i infrastrukturne karakteristike terena (koje su za industrijske komplekse od presudne važnosti). 

Tehnologija omogućava da se materijal snimljen kamerom i onaj koji je kompjuterski modelovan i animiran, povežu u skladnu, neprekinutu celinu. Time se, doslovno, brišu sve granice mogućeg i nemogućeg. Realnost se nadograđuje izmaštanim. Budući objekat može biti implementiran u već postojeću siluetu grada, snimljenu kamerom. Vaš projekat na taj način postaje potpuno uverljiv.


 Šetnja kroz enterijer

Šetnja enterijerom, kroz 3D animaciju, postaje putovanje. Koristimo sva svoja znanja i naprednu tehnologiju, kako bismo na najbolji način predstavili sve vrednosti prostora i naveli klijenta da poželi život koji se odvija unutar zidova.

Enterijer se sagledava kroz sve svoje pojedinosti – materijale, rasvetu, nameštaj i detalje. Moguće je u potpunosti razumeti organizaciju i veličinu prostora. Doba dana i svetlosni efekti se mogu smenjivati, kako bi se atmosfera i iskustvo preneli na najbolji i najverniji način. 

Kamera se, na putu kroz prostor, može zaustavljati i kretati oko izvesnih važnih detalja, kako bi se prostor što bolje doživeo. Režim promene scena, dinamika, promena uglova, fokusa, daljine i drugih karakteristika, stvara filmsko iskustvo, koje danima ostaje u umu budućeg investitora. Kada spozna život koji se tu odvija, mnogo će lakše odlučiti da investira.

 

Kroz animaciju, Vaš proizvod ili projekat bivaju smešteni u kontekst koji zamislite. Klijenta vodimo na putovanje, kroz koje će u potpunosti razumeti sve pojedinosti. U finalu, podstičemo iskustvo i stvaranje emocije, koja će biti presudna u donošenju odluke da investir

Zainteresovani za rad sa nama?

footer-logo

SETLA Studio

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Serbia

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

+381 63 11 88 123

+381 63 11 88 123