Usluge

Specijalizovani smo za različite usluge arhitektonske vizuelizacije

Spoljna vizuelizacija

Kada prodajete ideju, pravi vizual vredi hiljadu reči. Mi dajemo život fotografijama pažljivim izborom kompozicije, tekstura, boja, osvetljenja i opšteg osećaja. 3D prikazi spolja ili iz vazduha  su  cilj našeg fotorealističkog iskustva. CG slike su da maksimiziraju potencijal vaših arhitektonskih dizajna.

Interior Visualization

Kao i svaki drugi kreativni proces, i unutrašnji prikaz zahteva duboko razumevanje vizuelne komunikacije. Naša vrhunska vizualizacija ne samo da se ističe kvalitetom, već i odražava naš prirodni stil inspiracije i na taj način komunicira sa arhitekturom. Vaš dizajn i projekti biće realizovani u uskoj saradnji sa nama u skladu sa vašim željama i idejama. Kao rezultat, svaki prikaz koji pružamo je jedinstven.

3d-animation

Prema dokumentaciji koju smo dobili, mi dizajniramo objekte kao 3D model i taj je model 100% proporcionalan dostavljenim planovima. Naši inženjeri za modeliranje ukazuju na bilo koje nedostatke koji bi se mogli pojaviti u fizičkom svetu, tako da našim klijentima dajemo koristi. 3D model s puno detalja može se koristiti u vizuelizaciji ili pretvoriti u neku vrstu datoteke što je apsolutno neophodno.

360

 VR iskustva su nova paradigma u vizuelizaciji arhitekture. Teleportirajte svoje kupce u potpuno interaktivno 3D okruženje, 360 pogleda i virtuelne obilaske soba, planova ili čitavih zgrada kako bi im omogućili da iz bilo koje ruke dožive prostor.

Product visualiation

Servis izrade 3D vizuelizacije proizvoda je idealan izbor ukoliko želite da plasirate novi proizvod na tržište, redizajnirate postojeći, kreirate marketinšku kampanju ili ispitate reakciju budućih kupaca na više varijantnih rešenja. Odabirom ovakvog načina prezentacije predstavićete svoj proizvod na najbolji mogući način.

Nameštaj modelovanje

Dizajniramo 3D modele nameštaja koji nude detaljan uvid u to kako vaš nameštaj izgleda osiguravajući da se dizajn, tekstura, boja i suptilne konture nameštaja odgovarajuće kopiraju. Naši 3D modeli nameštaja pomažu u dizajniranju modernih dizajna nameštaja za sve naše kupce, u rasponu od dizajnera opremanja do svetskog proizvođača nameštaja.

Zainteresovani?

Sa obzirom da želimo saradnju, smatramo da je važno da se lako razumemo. Pripremili smo set smernica koje će pomoći nesmetanoj saradnji između nas i naših klijenata.
 

Setla Studio
footer-logo

SETLA Studio

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Serbia

Despota Stefana 2A
18000 Niš, Srbija

+381 69 15 50 225

+381 69 15 50 225